Lainaa heti

Laina heti netistä! Hae meiltä lainaa helpolla hakemuksella, hakeminen on nopeaa myös puhelimella. Cashbuddy tarjoaa lainaa nopeasti ja helposti aina 3000 euroon asti. Laina on nopea vaihtoehto täyttämään lainatarve edullisella lainakorolla. Täyttämällä helpon lainahakemuksemme saat lainapäätöksen heti!

Täytä lainahakemus

Mitä tarvitsen lainahakemukseen?

Lainahakemisen nopeuttamiseksi kannattaa varata muutama asia valmiiksi. Lainahakemuksen loppuun viemiseen tarvitset oman tilinumeron, pankkitunnukset sekä palkka- / eläkelaskelma joko puhelimella otettuna kuvana tai PDF tiedostona.

Kuinka haen netistä lainaa?

Lainaa voi hakea sivuiltamme kellon ympäri täyttämällä helpon lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti myös puhelimella. Lainalaskuri on kätevä tapa valita sopiva lainan maksuerä. Esimerkiksi jos haet lainaa 2000 euroa, 60 kuukauden maksuajalla on lainan maksuerä 72 euroa kuukaudessa.

Haen puhelimella lainaa 1000€ vai sopisiko 3000€ laina paremmin?

Voit määritellä haluatko hakea lainaa 1000 euroa tai hieman suurempiin hankintoihin lainaa 3000 euroa. Lainoille valittava laina-aika voi pisimmillään olla jopa viisi vuotta, jolloin lainan maksuerät voit valita sinulle sopivaksi.

Kuinka helppoa on saada lainaa netistä?

Olemme tehneet lainanhakemisesta helppoa puhelimella sekä muilla laitteilla. Lainapäätökset tehdään automaattisesti hakemisen aikana joten saat lainatarjouksen heti ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla.

Mitä vaaditaan lainan saamiseksi?

Lainan vähimmäisvaatimuksena sinun tulee olla yli 20 vuotias, ei maksuhäiriöitä sekä sinulla tulee olla säännöllisiä kuukausituloja (eläke/palkkatulo). Työsuhteesi saa olla vakituinen, määräaikainen, koeajalla tai osa-aikainen, kunhan tulosi riittävät. Pääomatuloista tai erilaisista tuista saatua tuloa emme voi ottaa huomioon säännölliseksi tuloksi.

Haluan korottaa nykyistä lainaani?

Lainan hakemisen helpottamiseksi käsittelemme lainakorotukset uutena lainahakemuksena. Uudesta maksettavasta lainasta vähennetään nykyinen lainasi ja tilillesi maksetaan jäljelle jäävä osuus.

 

Lainapäätös heti

Kuinka hyväksyn lainatarjouksen heti?

Lainatarjous annetaan heti hakemisen aikana ja se tulee hyväksyä lataamalla tulotosite sekä allekirjoittamalla lainasopimus pankkitunnuksilla. Lainatarjouksesta lähetetään sähköpostitse tietoa jos lainatarjous jää hyväksymättä. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä voit tutustua lainasopimukseen sekä lainan kuluihin.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa 2000 euroa?

Aina emme voi myöntää lainaa. Arvioimme lainahakijamme kuukausittaiset tulot ja menot ilmoitetun lainahakemuksen perusteella. Voit hakea lainaa kuitenkin myöhemmin uudestaan ja arvioimme lainapäätöksen nykyisten tulojen perusteella. Vanhat poistuneet luottohäiriöt eivät vaikuta lainapäätökseemme, mutta viivästymiset lainamaksuissa saattavat vaikuttaa. Lainaa ei kuitenkaan voida myöntää luottohäiriöiselle, koska lainan myöntäminen lainahakijalle ilman luottotietoja ei ole vastuullista luotonantoa.

Kuinka voin peruuttaa lainatarjouksen?

Jotta lainanhakeminen on vaivatonta olemme tehneet lainatarjouksen perumisen helpoksi. Saatuasi lainatarjouksen voit peruuttaa sen tarjouksen lopussa olevasta peruutuslinkistä. Sähköposti muistutuksesta tulee sinun siirtyä lainatarjoukseen, jonka lopusta löydät peruutuslinkin. Tarvittaessa voit myös peruuttaa myönnetyn lainan ehtojemme mukaisesti.

Haluan muutoksia lainatarjoukseeni?

Jos et ole tyytyväinen lainatarjoukseesi ja haluat muuttaa pidemmäksi laina-aikaa tai pienemmäksi lainasummaa, tulee peruuttaa tarjottu lainatarjous peruutuslinkistä sekä tehdä uusi lainahakemus.

Rahat tilille

Kuinka nopeasti laina on käytettävissäni?

Laina maksetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, joten riippuen pankista laina on tililläsi viimeistään heti maksupäivän jälkeisenä arkipäivänä. Nopea lainapäätös edellyttää että lainan liitteet ovat toimitettu sekä lainasopimus allekirjoitettu heti lainaa hakiessa.

Lyhennä lainaa

Haluan tietää lainani maksutiedot?

Saatuasi lainan voit tarkastella lainasi tietoja OmaBuddy -palvelussamme. Lähetämme kuukausittain laskun josta selviää maksettava summa. Maksettava summa pysyy kuukausittain samana ja viitenumerona tulee käyttää lainanumeroasi. Jos haluat tietää maksueräsi suuruuden, voit tarkistaa sen ilmaisesta OmaBuddy palvelustamme. Palvelun käyttö on ilmaista ja voit kirjautua sinne verkkopankkitunnuksillasi tai sen jälkeen matkapuhelimella kun olet aktivoinut numeron omalle tilillesi tunnisteeksi. 

Haluan neuvotella maksuerästäni?

Voit neuvotella lainasi maksuohjelman muutoksista pyytämällä sitä sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Jos lainastasi on lähtenyt muistutuslaskuja, tulee erääntyneet erät maksaa ajantasalle ennen uusia maksuohjelman muutoksia. Maksuvaatimukselle tai sen myöhäisemmille erille emme myönnä lisää maksuaikaa. Myöhässä olevista maksuista ei tarvitse ilmoittaa koska olemme automatisoineet laskutuksemme. Maksamattomana laina siirtyy automaattisesti perintätoimistolle, jos maksueriä  ei ole maksettu.

Haluan pitää lyhennysvapaan kuukauden?

Lyhennysvapaan kuukauden voit pyytää asiakaspalvelustamme. 

Haluan maksaa lainani loppuun? 

Voit maksaa aina lainaasi suurempia suorituksia tai maksaa sen kokonaisuudessaan. Jos haluat tietää lainasaldosi suuruuden, voit tarkistaa sen ilmaisesta OmaBuddy palvelustamme.

Tarvitsen apua?

Lainaasi liittyviä asioita voit hallinoida OmaBuddy palvelussamme. OmaBuddyssa voit tarkistaa lainasi tilanteen ja tarkistaa eräpäivät tuleville kuukausisuorituksille. Puhelin asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9 - 12:30 numerossa 010 802 252 (puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,28 snt/puh + 7 snt/min tai matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17 snt/min.)