Tietoa lainasta

Cashbuddy tarjoaa lainaa nopeasti ja helposti 3000 euroon asti. Laina on nopea vaihtoehto täyttämään lainatarve edullisella korolla. Lainahakemus on lyhyt ja helppo täyttää sekä lainapäätöksen saat heti!

Haluan hakea lainaa

Onko lainan hakeminen helppoa? 

Olemme tehneet lainahakemuksen täyttämisen mahdollisimman helpoksi kaikilla laitteilla. Sivustomme on mobiiliystävällinen, joten hakemuksen täyttö sujuu helposti myös puhelimella tai tabletilla. Lainapäätöksen tekeminen on automatisoitu, joten käsittely tapahtuu jo lainan hakemisen aikana. Näin saat lainatarjouksen välittömästi. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla, joten lainan hakemisen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat ovat tililläsi jo saman vuorokauden sisällä Dansken Bankin asiakkaillemme sekä seuraavana arkipäivänä muiden pankkien asiakkaillemme. 

Mitä vaaditaan lainan saamiseksi?

Lainan vähimmäisvaatimuksena sinun tulee olla yli 20 vuotias, mutta kuitenkin alle 65 vuotta, sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä sekä säännölliset kuukausitulot tulee olla vähintään 800 euroa (eläke/palkkatulo/muita tuloja). Työsuhteen luonteella tai kestolla ei ole merkitystä lainan myöntämisen suhteen eli työsuhteesi saa olla vakituinen, määräaikainen, koeajalla tai osa-aikainen. Pääomatuloa ei lasketa säännölliseksi tuloksi. Tarkistamme tulosi joten sinun tulee ladata tulotosite saamaasi lainatarjoukseen.

Mitä tarvitsen lainahakemuksen tekemiseksi? 

Lainahakemisen nopeuttamiseksi kannattaa varata muutama asia valmiiksi ennen lainan hakemista. Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä olla saatavilla oma IBAN muotoinen tilinumero, pankkitunnukset sekä PDF muodossa palkka- / eläkelaskelma tai puhelimella otettuna kuvana. Tarkistathan että tulotositteesta käy ilmi nimesi ja osoitteesi sekä se on selkeä sekä hyvin luettavissa.

Onko laina kallis?

Cashbuddyn laina on erityisesti suunniteltu tyydyttämään pikainen lainatarve ja on pankkien lainaa kalliimpi vaihtoehto. Haluamme kuitenkin tehdä lainan hakemisesta helppoa ja vaivatonta. Lainan todelliset vuosikorot sisältäen kaikki nostokulut ovat lähtien 35 prosentista, mutta lainan voi aina maksaa ennenaikaisesti pois. Tutustu hinnastoomme tästä

Entä jos haluankin korottaa nykyistä lainaani?

Lainan hakemisen helpottamiseksi käsittelemme lainakorotukset uutena lainahakemuksena. Uudesta maksettavasta lainasta vähennetään nykyinen lainasi ja tilillesi maksetaan jäljelle jäävä osuus. Sinulla voi siis kerrallaan voimassa vain yksi lyhennettävä laina.

Sain lainatarjouksen

Miten hyväksyn lainatarjouksen?

Lainahakemus käsitellään samanaikaisesti hakemisen aikana, joten lainatarjouksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjous hyväksytään allekirjoittamalla lainasopimus pankkitunnuksilla sivustojemme kautta. Lainan saadaksesi sinun tulee myös ladata tulotosite liitteeksi lainasopimukseen. 

Haluan muutoksia lainatarjoukseen

Jos et ole tyytyväinen lainatarjoukseesi ja haluat esimerkiksi muuttaa laina-aikaa pidemmäksi tai pienentää lainasummaa, voit peruuttaa lainahakemuksen lainatarjouksessa lopussa olevan linkin kautta ja tehdä uuden hakemuksen.

Kuinka voin peruuttaa lainatarjouksen?

Lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään, voit helposti perua lainatarjouksen sen lopussa olevan linkin avulla. Sähköposti muistutuksesta tulee sinun siirtyä lainatarjoukseen, josta löydät peruutuslinkin. Tarvittaessa voit myös peruuttaa myönnetyn lainan ehtojemme mukaisesti.

Lainan lyhennykset

Miten selvitän lainani maksutiedot?

Cashbuddylla lainasi kuukausittaiset lyhennyserät pysyvät koko laina-ajan saman suuruisina. Lainasi tietojen tarkastelu onnistuu laina-asiakkaillemme tarkoitetussa OmaBuddy-palvelussa. OmaBuddy on ilmainen ja turvallinen palvelu, josta voit tarkistaa muun muassa maksueräsi suuruuden ja tarkastella lainasi maksuhistoriaa. Maksutiedot selviävät myös kuukausittain sinulle postitse lähettämästämme laskusta. 

Entä jos tarvitsen lyhennysvapaan kuukauden?

Asiakaspalvelumme voi myöntää lyhennysvapaan kuukauden käsittelymaksua vastaan. Jos olet hoitanut lainan lyhennyksesi moitteettomasti, voi asiakaspalvelumme tapauskohtaisesti myöntää maksuvapaan kuukauden moitteettomille asiakkaille.

Voinko maksaa lainani pois etuajassa?

Lainapääoman poismaksaminen kokonaisuudessaan ennenaikaisesti on Cashbuddylla mahdollista. Tarkista päiväkohtainen lainasaldosi OmaBuddy palvelusta ja suorita summa tilillemme. Voit myös maksaa suurempia kuukausieriä, jolloin sopimuksen mukaisesta kuukausisuorituksesta ylijäävä osuus pienentää jäljellä olevaa lainapääomaa. Huomaathan, että kuukausiveloitusten maksaminen etukäteen ei ole mahdollista, vaan lainanlyhennyksen tasaerät tulee maksaa kahden viikon sisällä eräpäivästä kuukausittain riippumatta lainasaldosta.

Tarvitsen apua

Lainaasi liittyviä asioita voit hallinoida OmaBuddy palvelussamme. OmaBuddyssa voit tarkistaa lainasi tilanteen ja tarkistaa eräpäivät tuleville kuukausisuorituksille. Puhelin asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9 - 12:30 numerossa 010 802 252 (puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,28 snt/puh + 7 snt/min tai matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17 snt/min.)