Mistä helposti pikavippi

Palaa takaisin pikavippi sivustolle tästä.

Edullinen pikavippi voi yllättää hinnallaan

Pikavippi on kallis ja harvoin se paras tapa rahoittaa menojaan. "Pikavippien todellinen vuosikorko voi olla jopa yli 500 prosenttia, mikä tajutaan yleensä vasta jälkikäteen. Pikavippiä ottaessa ajatellaan vain, miten aikaisempi lasku saadaan maksettua." sanoo Helsingin kaupungin talous- ja velkaneuvoja Sjöblom Talouselämän artikkelissa.

Aikaisemmin 100e pikavippi oli mahdollista saada vaikka ilman luottotietoja keskellä yötä pelkän tekstiviestin avulla. Pikavippejä markkinoitiin maksuhäiriöiselle asiakkaille agressiivisesti "pikavippi koroton ensilaina" tai "pikavippi ilman lisäkuluja" mainoksilla. Pikavippi tekstiviestillä tuli kohtuuttoman kalliiksi, koska niiden korkoja tai kuluja ei rajoitettu – halpa pikavippi osoittautui tuhansien prosenttien vuosikoroksi. Tähän poliitikot puuttuivat kesäkuussa 2013 korkokatto lakimuutoksella, joka koskee kaikkia alle 2000 € pikaluottoja. Laki määrää että 2000 € ja sitä pienempien pikaluottojen todellinen vuosikorko saa olla enintään 50 prosenttiyksikköä + viitekorko, (jatkuu alla..)

Cashbuddyn pikavippi

Aina korkokatto
Cashbuddyn pikavippi 2 000 eurolle todellinen vuosikorko on 35-50.5 %, ei yllätyskuluja
Maksuaikaa 5 vuotta
Löydät varmasti sopivat erät ja maksuajan pikavipille
Joustava lyhennysohjelma
Cashbuddyn pikavippi joustaa elämäntilanteesi mukaan: voit muuttaa erän kokoa tai ottaa maksuvapaata
Korko alle 18%
Pikavippi 1 000 eurolle, vuosikorko aina 14,9 - 17,9%

Teoriassa ongelma näytti saaneen ratkaisun, koska poliitikot uskoivat yli yli 2000 euron pikavippi laina kilpailun hinnoittelevan korot alas. Kuitenkin pienet pikavipit ovat niin kysyttyjä että pikavippiyritykset muokkasivat tuotteitaan niin että pystyvät kiertämään tätä lakia. Useimmiten 200 euron pikavippi myönnetään sopimukselle jossa sitoudutaan yli 2000 euron summalle.

Nostamalla pikavippi luotto tuotteena joutuu kuluttaja maksamaan jokaisesta pienestä nostosta kymmenien prosenttien nostokulun. Näin lakimuutos ei koske myönnettyä pikavippiä. Tällainen sopimus tekee mahdolliseksi suuremman koron ja nostokulujen perimisen joiden seurauksena tilille tulee pikavippi jonka todellinen vuosikorko nouseekin satoihin prosentteihin.

Halpa pikavippiä etsivälle suositellaan tutustua lainaehtoihin huolella sekä mahdollisesti rahoittaa pienet pikavipit yhdellä suuremmalla lainalla. Jos pikavipin sopimus on tehty yli 2000 € summalle, niin todellinen vuosikorko voi olla paljon suurempi kuin Cashbuddyn uudet pikavipit 2016

Palaa pikavippi otsikoihin tästä

Cashbuddy Pikavippi

Cashbuddy Pikavippi

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk
Kuukausierä

Voiko yritys myöntää pikavippiä luottotiedottomalle?

Onko mahdollista myöntää luottotiedottomalle pikavippiä? Maksuhäiriö antaa yritykselle tietoa henkilön maksukyvystä tai maksuhalukkuudesta. Kaikilla ei ole halukkuutta maksaa pikavippi lainaa pois vaikka siihen pystyisikin. On kuitenkin riski yritykselle myöntää pikavippi työttömälle tai pikavippi luottotiedottomalle, koska pikavippejä tulisi myöntää vastuullisesti. Pikavippien myöntämisessä tulisi huomioida takaisinmaksukyky sekä pienetkin asiat kuten viivästykset maksuissa voivat vaikuttaa pikavipin päätökseen.

Oman hankaluutensa tuottaa myös hakijan ikä, onko järkevää myöntää pikavippi 18v nuorille jotka ottavat pikavipin ymmärtämättä sen taloudellisia seurauksia ja pikavippi kierrettä. Työttömän henkilön talouden vaikeudet ovat usein vain tilapäisiä kun nuoren työ- tai taloustilanne ei välttämättä muutu useaan vuoteen. Ruotsissa asiat on toisin ja  pikavippi yritykset saavat vero- ja palkkatietoja julkisista rekistereistä, jolloin voidaan myöntää pikavippi luottotiedottomalle. Se voidaanko myöntää pikavippi luottotiedottomalle 2016, on suurilta osin kiinni positiivisen luottorekisterin kehityksestä Suomessa.

Suomessa Asiakastieto on luonut kulutusluottoyritysten yhteisen kyselyjärjestelmän jolla pikavippi yritykset voivat jakaa tietojaan kuluttajien maksuhäiriöistä. Jos kuluttajalla on toisessa yrityksessä maksamattomia yli 60 päivän lainoja, välittyy tämä tieto muille pikavippi yrityksille ja monissa tapauksissa voidaan olla myöntämättä pikavippi maksuhäiriöiselle. Cashbuddy ei vielä pysty myöntämään pikavippiä heti ilman luottotietoja, mutta ehkä tulevaisuudessa saadaan parempia tapoja arvioida asiakkaan maksukykyä ja luottotiedotonkin voisi saada pikavippiä tarpeen tullen.

Pikavippien otsikoihin voit palata takaisin tästä

Cashbuddy pika vippi

Korko alle 18%
Pikavippi 1 000 eurolle, vuosikorko aina 14,9 - 17,9%
Pikavippi joustava
Cashbuddyn pikavippi joustaa elämäntilanteesi mukaan: voit muuttaa erän kokoa tai ottaa maksuvapaata
Pikavippi pitkällä maksuajalla
Löydät varmasti sopivat erät ja maksuajan pikavipille
Uudet pikavipit 2016
Cashbuddy on uusi lainapalvelu joka tarjoaa halvat pikavipit 2016.

Asiakastiedon kulutusluottoyritysten kyselyjärjestelmään kuuluvat kaikki pikavippipaikat eli seuraavat yritykset:

4Finance Oy
Aasa Oy
AA-Yleislaina OÜ, Suomen sivuliike
Avida Finans AB, filial i Finland
Bank Norwegian AS
Bigbank AS
Cashbuddy Oy
Collector Credit Ab
DFC Nordic Oyj
Euroloan Consumer Finance Oyj
Ferratum Finland Oy
Folkefinans AS, Suomen sivuliike
Ikano Bank AB (publ), Finland filial
J.W. Yhtiöt Oy
Lainaamo Oy
NDN-Yhtiö Oy
My Lender Oy
Oy Netford Capital Ltd
OPR-Vakuus Oy
Resurs Bank AB Suomen sivuliike
Santander Consumer Finance Oy
Svea Ekonomi AB, Filial i Finland
Tact Finance Oy
Top Finance Oy

Pikavippien otsikoihin voit palata takaisin tästä

Cashbuddy pikavippit

Cashbuddy pikavippit

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk
Kuukausierä

Palaa pikavippi otsikoihin tästä