Haluatko heti pikavippiä - Cashbuddy pikavippi tilillä jo samana päivänä.

Pikavippi heti tilille

Onko pikavippi kallis?

Pikavippi voi osoittautua kalliiksi vaihtoehdoksi, jos sen valitsee vertailematta. 

Pikavippi tarjotaan pienimmillään alle 1000 euron muutamien satasien pikavippeinä, joissa sitoudutaan aina yli 2000 euron pikaluotto sopimukseen. Pienet pikavipit aiheuttavat suuret kulut, koska nostoista ja lainan hoidosta maksetaan kuluja jokaisena kuukautena, kun lainasopimus on voimassa. Edulliselta vaikuttava pikavippi voi siten tulla kalliimmaksi, kuin Kuluttajansuoja- ja Korkolaissa määrätty korkokatto. Korkokatto on rajattu alle 2000 euron lainoille, joten pikavipin hinta voi olla kallis vaikka sen saisi heti tilille.

Korkokattoa kuitenkin kierretään. Talouselämä uutisoi artikkelissaan 01/2016 "Lainan todellinen vuosikorko voi olla jopa yli 500 prosenttia, mikä tajutaan yleensä vasta jälkikäteen." Jotkut kulutusluottoja ja pikavippejä tarjoavat tahot kiertävät korkokattoa myöntämällä luottotilin pientä lainaa hakevalle kuluttajalle. Tämä aiheuttaa ongelman, kuinka löytää hyvä pikavippi, jonka saa nopeasti tilille? Cashbuddy ei kikkaile tai kierrä lakia, vaan näet suoraan lainaa hakiessasi henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi, kuinka kalliiksi se sinulle tulee. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 34.3%-63.2%:n välillä lainasummasta ja laina-ajan pituudesta riippuen. 

Lue lisää kuinka löytää halpa pikavippi täältä.

Valitse pikavippi

Valitse pikavippi

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk

Kuukausierä:

Esimerkkilaskelma
  • Lainan määrä:
  • Laina-aika: kk
  • Korko: %
  • Maksettavaa yht:
  • Tilinhoitomaksu:
  • Järjestelypalkkio:
  • Tod. vuosikorko: %
  • Esimerkkilaskelma

Pikavipit nopeasti

Pikavippien alustava päätös lainasta tehdään heti. Asiakkaat suosivat palveluamme, koska yli 93% myönnetään minuutissa!

Cashbuddyn pikavippi

Nopea päätös
Hakemukset käsitellään reealiajassa ja saat lainatarjouksen minuuteissa!
Maksuaikaa 5 vuotta
Löydät varmasti sopivat erät ja laina-ajan pikavipille
Korko alle 18%
1000 euron pikavipille vuosikorko aina 14,9 - 17,9%
Joustava lyhennysohjelma
Cashbuddyn pikavipissä voit muuttaa erän kokoa tai ottaa maksuvapaata

Pikavippivertailu

Pikavippien vertailu voi olla tavalliselle ihmiselle hankalaa. Vertailusivustoja on jo useita, mutta vertailut eivät ole aina luotettavia, tai selkokielisiä kuluttajalle. Tähän markkinarakoon on tullut muutama vertailusivusto, jotka tekevät vertailun puolueettomasti. Näin kuluttaja voi vertailla samankokoisen pikavipin hintaa, sekä siihen kohdistuvia kuluja.

Halvinta pikavippiä vertailupalvelut eivät lupaa, mutta lainavertailu on hyödyllinen työkalu pikavippien hinnoittelun, sekä niihin sisällytettyjen piilokulujen tarkasteluun. 

Tarkempaa tietoa vertailusivustoista voit lukea täältä.

Pikavippi kokemuksia

Kokemukseni pikavipeistä?

Pikavippiä ja kulutusluottoja tarjoavia rahoittajia on markkinoilla entistä enemmän. Netissä eri palveluntarjoajat mainostavat sivustojaan, joissa luvataan pikavippi nopeasti hakijan tilille. Useimmiten tarjottavat palvelut ovat juuri pikavippi, kulutusluotto tai laina ilman vakuuksia. Käytännössä näillä tuotteilla ei välttämättä ole paljonkaan eroa, vaikka kuluttajamarkkinoilla pikavippi käsitetään muutamien satojen eurojen suuruiseksi summaksi, jonka saamisella tilille on tulipalokiire, eli rahan pitäisi irrota heti. Kysyimme asiakkailtamme kokemuksia Cashbuddysta ja kokosimme tuloksista julkaisun.  

Tästä pääset lukemaan Cashbuddyn asiakkaiden kokemuksia lainapalvelustamme.


71% suosittelee Cashbuddyä

Asiakkaistamme 71 % suosittelisi Cashbuddya ystävilleen. Asiakkaamme pitivät pikavipin tärkeimpinä ominaisuuksina sopivan kokoisia eriä ja tarpeeksi pitkää maksuaikaa.

Pikavippiä voi hakea 24h

Pikavippi palvelumme on avoinna 24h eli pika vippiä voit hakea mihin vuorokauden aikaan haluat ja päätöksen lainasta saat heti. Pikavippi hakemus on mobiiliystävällinen, joten voit hakea vipin vaikka älypuhelimella ollessasi liikkeessä. Pikavippi laitetaan maksuun tilillesi seuraavan arkipäivän kuluessa ja voit saada pikavipin käyttöösi jo samana päivänä! Cashbuddy OmaBuddy palvelumme on myös avoinna pikavippi saldon ja lainatilanteen tarkistukseen 24h. Tästä voit lukea lisää pikavippi aiheesta

Pikavippi tietoutta

Cashbuddy pikavippi sivusto on perustettu juuri sinua varten. Sivuille kokoamme tietoa pikavipeistä, ajankohtaisia pikavippi uutisisia, sekä kulutusluottoja koskevaa lainsäädäntöä helposti ymmärrettävässä muodossa. Pyrimme tuomaan tietoa pika vipeistä ja lainoista laaja-alaisesti, jotta voit tutustua pikavippien aiheisiin helposti. Annamme myös vinkkejä lainan hakemiseen ja lainahakemuksen täyttöön. Artikkeleita pikavipeistä ja Cashbuddy lainatuotteista pääset lukemaan linkin valikon kautta.


Lainahakijat

Pikavippiä haetaan 85 000 kertaa hakukoneista yli 280 erilaisella pikavippiin liittyvällä termillä kuukausittain. Suomessa pikavippejä myönnetään yli 400 000 kappaletta vuodessa.

Cashbuddyn pikavippi

Cashbuddyn pikavippi

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk
Kuukausierä


Pikavippi ja vertaislaina

Miten pikavippi ja vertaislaina eroavat toisistaan?

Jos tarvitsen 1000 euroa, kannattaako ottaa pikavippi vai kokeilla vertaislainausta? Pikavipistä vertaislainaus eroaa siinä, että rahat eivät ole välittäjäyrityksen hallussa, vaan nimensä mukaisesti se vain toimii välittäjänä rahaa tarvitsevien ja lainaa antavien yksityishenkilöiden välillä. Vertaislainausta harjoittavat yritykset kutsuvat itseään markkinapaikaksi, sillä lainan ehdoista sopivat osapuolet keskenään ja vertaislainan välittäjäyritys perii vain lainanvälityksestä ja -hoidosta aiheutuvat kulut, kuten tilinhoitomaksut.

Vertaislaina eroaa pikavipeistä paitsi toimintaperiaatteeltaan, myös laina-aikojen ja -määrien suhteen. Tyypillisiä vertaislainoille ovat jopa kolmen, neljän vuoden mittaiset laina-ajat sekä pikavippejä huomattavasti suuremmat lainasummat, kun pikavippejä otetaan pienempiä summia, jotka maksetaan nopeammin takaisin.

Lue lisää vertaislainojen ja pikavippien erosta täältä

Pikavippi talouden tasapainottaja

Tietoa kuinka taloutta tasapainotellaan pikavipeillä sekä kuinka löytää halpa pikavippi 2000 euron summalle.

Pikavippi puhelimella

Pikavippiä voi myös hakea kätevästi puhelimella, jossa on verkkoyhteys ja selain. Tutustu tästä Cashbuddyn pika vippiä puhelimella sivustoon.


Cashbuddy pikavippi

Cashbuddy pikavippi

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk
Kuukausierä