Jätä lainahakemus, saat heti päätöksen. Tutustu tarjoukseen rauhassa ja valitse onko Cashbuddy laina oikea sinun tarpeeseesi.

Lainaa 3000 € nopeasti

Cashbuddyn pikalaina

Nopea ja selkeä
Saat päätöksen ja kuluerittelyn välittömästi, hakeminen ei sido sinua
Pitkä maksuaika
Maksuaikaa voi valita 1-5 vuotta. Pidentämällä maksuaikaa saat pienemmän kuukausierän
Joustavuutta takaisin maksussa
Tiukan paikan tullen voit muuttaa erän kokoa tai ottaa maksuvapaata
Korkokatto
Vuosikorko vaihtelee 14,9- 24,9% välillä, todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä 55%

Kertooko lainavertailu totuuden?

Useat rahoituslaitokset mainostavat, että heillä on halvin laina. Tiesitkö, että osa toimijoista kuitenkin kiertää lakia välttääkseen korkokaton ja piilotellakseen todellisia kuluja? Luotettava pienlaina on läpinäkyvä. Sinun pitäisi saada tarkat hintatiedot lainasta nähtäväksesi ennekuin allekirjoitat. Vaikka sinulle olisi tärkeinä vain saada nopeaa lainaa heti tilille, niin pysähdy hetkeksi ja lue ainakin tämä. 

Kun haet lainaa, mikä on sinulle tärkeintä?      

Haluatko mahdollisimman pienet kuukausierät, vai onko sinulle tärkeämpää mahdollisimman pieni korko? Onko tarkoituksesi lainojen yhdistäminen? Haluatko halpaa lainaa? Kerromme, mihin lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota, jotta onnistut valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi sopivan lainan.

Lue koko juttu tästä.

Valitse laina

Valitse laina

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk

Kuukausierä:

Esimerkkilaskelma
 • Lainan määrä:
 • Laina-aika: kk
 • Korko: %
 • Maksettavaa yht:
 • Tilinhoitomaksu:
 • Järjestelypalkkio:
 • Tod. vuosikorko: %
 • Esimerkkilaskelma

Meitä on jo monta!

Cashbuddylla on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa ja Ruotsissa.

Yli 4000 yksilöllistä lainapäätöstä viikoittain

Miten pystymme tekemään arvion asiakkaidemme maksukyvystä vain lyhyellä hakemuslomakkeella? Tekninen kehitys on mahdollistanut sen että lainan voi antaa lähes heti, ja Cashbuddy on on yksi nopeimmista. Tällä sivulla kerromme lisää siitä mihin arvio perustuu ja mitä tapahtuu hakemuksen jättämisen jälkeen.

Saat lainaa helpommin kun täytät hakemuksen oikein

Vaikea saada lainaa? Tiedätkö miksi sait kielteisen päätöksen? Lainan saamisessa on monta tekijää joista osaan hakija pystyy itse vaikuttamaan. Haluamme kertoa sinulle mitä tapahtuu hakemukselle kun olet painanut Lähetä-nappia, mitkä seikat vaikuttavat siihen onko lainapäätös myönteinen vai kielteinen. Kerromme myös  miten voit itse varmistaa että hakemus on paras mahdollinen eikä lainansaanti kaadu johonkin mitä helposti olisit voinut tehdä toisin.

Onnistuuko pikalaina luottotiedottomalle?  Rahoitusyritykset käyttävät erilaisia automaattisia tarkistuksia joiden tarkoitus on selvittää hakijan taustatiedot. Henkilötunnus on avain kaikkiin sinun tietoihisi.  Cashbuddy käyttää henkilötunnusta myös hakemuksen automaattiseen täyttämiseen, siksi sinun ei tarvitse itse kirjoittaa mm osoitettasi hakemukseen.

Lue lisää siitä miten teet täydellisen hakemuksen.


Heti lainaa tilille, entä henkilökohtainen palvelu?

Hyvä asiakaskokemus netissä on sujuva ja turvallinen. Nykyasiakas on monikanavainen digisurffailija, joten katkeamattoman ja juohean asiakaskokemuksen luominen on vaikeampaa koskaan aiemmin.

Yrityksille hyvä asiakaskokemus on erottautumistekijä ja tärkeä kilpailuetu, sillä asiakkaan on koko ajan helpompi siirtyä yhdellä klikkauksella toisen yrityksen palveluihin, hypätä vauhdissa toiseen appiin.

 Lue koko juttu  tästä  - miten tässä on onnistuttu ja missä mennään pieleen?


Kokemuksia: Cashbuddy kysyi asiakkailtaan

Millainen pikalaina on Cashbuddyn laina? Tuliko laina nopeasti tilille? Kuinka helposti lainaa saa?

Asiakkaat kertoivat kokemuksia Cashbuddysta ja me kuuntelimme.

Lue koko juttu tästä.


Lainalaskuri

Lainalaskuri

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk
Kuukausierä


Laina puhelimella

Lainahakemuksemme on helppo täyttää myös mobiilisti. Jo melkein puolet päivittäisistä lainahakemuksista on lähetetty puhelimella. Voit ottaa kuva palkka- tai eläkelaskelmastasi ja lataa se suoraan hakemukseen. 

Hae lainaa puhelimella tästä

Opintotukea vai toimeentulotukea?

Tällä hetkellä kuuluu paljon nurinaa siitä että opiskelijoiden taloudellista asemaa huononnetaan ja toimeentulon mahdollisuuksia kavennetaan. Viime vuonna tartuttiin opintojen pitkään kestoon: lakimuutoksilla haluttiin nopeuttaa opiskelijoiden siirtymistä työelämään. Viime vuoden keväällä vahvistetun lain mukaan toista tutkintoa opiskelevat eivät saa opintotukea eikä valtion takaamaa opintolainaa.Tukea ei saa, vaikka sitä ei olisi nostettu ensimmäiseenkään tutkintoon.

Saattaa äkkiseltään kuullostaa epäreilulta mutta asian yllättävän valoista kääntöpuoli on se, että opiskelijan tulot saattavatkin tämän myötä kasvaa.

Mistä on kyse? Lue koko juttu opiskelijan toimeentulosta ja hyvää infoa opintojen rahoitusmahdollisuuksista.

Mistä saisi lainaa ilman luottotietoja?

Irtoaako pikavippi ilman luottotietoja? Luottotiedottoman voi olla vaikea saada lainaa ilman vakuuksia, mutta onneksi luottotiedot eivät mene ikuisiksi ajoiksi. Maksuhäiriöt on myös mahdollista välttää. Lue artikkelimme niin tiedät, mitä luottotietojen menetys tarkoittaa ja kuinka lainaa vippaavat yritykset käsittelevät sellaista hakijaa, jolla on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintä. Jutustamme selviää, miten saada pikalaina ilman luottotietoja. 


Tietoa Cashbuddyn lainasta

Cashbuddyn lainat käsitellään nopeasti jopa saman arkipäivän kuluessa. Cashbuddyn antaa lainaa ilman vakuuksia nettihakemuksella kellon ympäri. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttaa lainaajaa puhelimitse ja sähköpostilla.

Lue lisää Cashbuddyn lainasta tästä.


Tiesitkö

Tiesitkö, että yleisimmät Cashbuddyn asiakkaiden etunimet ovat Mika ja Juha sekä Sari ja Päivi? Sukunimissä voiton vie Virtaset ja Korhoset.

Lainaa ilman vakuuksia

Mitä se käytännössä tarkoittaa kun lainaa myönnetään vakuudettomasti

Monet yritykset tarjoavat lainaa nopeasti internetin kautta ja täysin vakuudettomasti. Vakuudetonta lainaa voi hakea moniin tuhansiin euroihin asti.

Lue lisää vakuudettomasta lainasta täältä.

Cashbuddyn laina

Pitkä maksuaika
Maksuaikaa voit valita vaikka viideksi vuodeksi.
Halvemmat hinnat
Hinnat ovat läpinäkyvät ja korko vaihtelee 14,9% - 24,9% välillä.
Maksa takaisin nopeammin
Halutessasi voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ja säästät koroissa.
Joustava takaisinmaksu
Voit neuvotella pienemmän maksuerän lainallesi ja pitää maksuvapaita.

Nopea laina

Nopea laina

Lainan määrä
Lyhennys (kk) kk

Kuukausierä:

Esimerkkilaskelma
 • Lainan määrä:
 • Laina-aika: kk
 • Korko: %
 • Maksettavaa yht:
 • Tilinhoitomaksu:
 • Järjestelypalkkio:
 • Tod. vuosikorko: %
 • Esimerkkilaskelma